La Casa

La Creu de la Pinya

 

La casa es troba en un entorn natural obert i panoràmic al peu de la Serra de Noet, en una zona apartada i molt tranquil·la als afores de la ciutat de Berga. Va ser construïda l’any 1796 i durant diverses generacions va acollir a la família Tarrés, agricultora i ramadera. Avui La Creu de la Pinya és una masia d’agroturisme amb capacitat per a 15 persones que compta amb l’avantatge d’estar prou allunyada de la ciutat per poder oferir pau i tranquil·litat, però suficientment a prop com per permetre accedir al centre urbà i a la zona comercial en poc més de 3 minuts.

Característiques generals

Wi-Fi

Aire condicionat

Calefacció

Pàrquings coberts

INTERIOR

La casa està dividida en tres nivells. La planta baixa, amb accés a l’exterior, és la part destinada a menjador, cuina i àrees comunes. La primera planta compta amb una sala d’oci amb llar de foc i 4 habitacions dobles amb bany privat. La segona planta, sota teulada, disposa de 4 habitacions dobles amb bany privat i una sala d’oci o reunió amb sofàs. Totes les habitacions ofereixen una panoràmica excel·lent de la zona.
Planta baixa

Cuina

Menjador

Àrea d'oci

Habitació individual

Bany complet

TV

Primera planta

Llar de foc

4 habitacions dobles amb bany privat

Sala d'estar/oci

Zona relax

TV

Segona planta

4 habitacions dobles amb bany privat

Sala descans/oci

TV

EXTERIOR

A la part exterior hi trobem un ampli jardí amb tres espais construïts i totalment adaptats per a diferents usos: el porxo, el paller i la piscina climatitzada.
Porxo

Barbacoa d'obra

Menjador

Jacuzzi

Zona relax

Bany

TV

Paller

Zona de jocs i oci