Entorn

La comarca del Berguedà ofereix al visitant un enorme ventall de possibilitats d’oci, des d’activitats a la natura fins a activitats culturals. Us proposem algunes activitats que podeu fer des de la casa i us facilitem tota la informació per fer activitats a tota la comarca.
 • Vistes

  Mirant cap al sud, La Creu ofereix una panoràmica excepcional de la Catalunya central, amb vistes que s'allarguen fins a Montserrat els dies més clars. Si mirem cap al Nord, es poden contemplar els boscos exuberants i les muntanyes de la Serra de Queralt i La Figuerassa.

 • Activitats des de la casa

  Des de La Creu es poden fer sortides a peu o en bicicleta, la seva proximitat amb la Serra de Noet, Queralt o Graugés permeten fer sortides o passejades sense necessitat d'agafar l'automòbil.

 • Activitats a Berga i a la comarca

  El Berguedà és una comarca ideal per a connectar amb la natura o realitzar-hi activitats culturals. Des de la Creu els accessos als diferents punts d'interès de la comarca, ja siguin espais naturals o activitats culturals, són molt accessibles ja que Berga es troba en el punt central.

 • Agroturisme

  La Creu de la Pinya pertany a la granja de Cal Serrador, una explotació lletera situada a Avià. Si veniu de visita us oferim la possibilitat de visitar la granja, veure els animals i aprendre el funcionament de la vida al camp.

Si vols més informació d’activitats que es poden dur a terme al Berguedà, visita el següent web: